UPDATE 07-04-2020

Sinds vorige week zijn alle corona maatregelen verlengd tot en met 28 april 2020.

Bij Mind at Work worden sinds deze week selectief cliënten/deelnemers gezien op locatie als de situatie hierom vraagt en met strikte in achtneming van de richtlijnen van de RIVM.

De deelnemers van de trainingen worden op andere wijze voorzien van lesstof (huiswerkpakketten fysiek of online) en hebben regelmatig persoonlijk contact met de trainers  d.m.v. telefoon, videobellen of op kantoor als dat mogelijk is, ook hier uiteraard met inachtneming van de richtlijnen.

Vanwege de corona crisis zijn onze  openingstijden aangepast , ons kantoor is geopend van 8.30 tot 17.00 uur en tijdens deze uren te bereiken op het algemene nummer 036-546 95 70.

UPDATE – 17-03-2020

In aanvulling op de eerdere berichten en de persconferentie van onze minister president zullen wij vanaf heden geen cliënten, opdrachtgevers of andere partijen meer face to face zien maar enkel telefonisch of via video bellen.

Verder blijven alle eerder gecommuniceerde maatregelen gewoon van kracht.

Om met onze premier te spreken, zorg goed voor jezelf en let extra op elkaar.

15-03-2020

Mind at Work volgt de berichtgeving rond het Corona virus nauwlettend. De maatregelen die de overheid de afgelopen dagen heeft genomen en vandaag bekend heeft gemaakt betekent dat ook alle trainingen bij Mind at Work op locatie tot en met 6 april 2020 worden geannuleerd.

Wij gaan kijken op welke wijze wij de training op andere wijze aan de deelnemers kunnen aanbieden.

Afspraken met onze adviseurs, consulenten en psychologen gaan gewoon door, waar verantwoord doen wij dit persoonlijk en bij twijfel kiezen wij voor telefonisch contact of bijv. een videogesprek.

Binnen de organisatie worden de richtlijnen van het RIVM strikt opgevolgd waaronder het groeten zonder aanraking.

Heeft u vragen, bel ons gerust op 036-546 95 70.