Intelligentietest

Hoe slim ben je eigenlijk? Verveel je je in de klas? En wanneer kun je je aandacht er wel bij houden? Of vind je bepaalde vakken juist heel moeilijk? Iedereen denkt en leert anders.

Wanneer je wil weten op welke manier jij slim bent kun je meedoen met een intelligentietest. Dit kan je spannend vinden. Hierom geven we je hier alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden. En als je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, dan hoort Thomas graag van je.

Je kunt op verschillende manieren slim zijn.

  • Praktisch. Je bent goed in het doen van dingen. Denk aan het maken van je fiets of het maken van een filmpje op de computer.
  • Verbaal. Je bent goed in taal. Dat kan op school zijn, maar het kan ook betekenen dat je goed bent in kruiswoordpuzzels, maar ook dat je slimme taalgrappen kan maken of mooie songs of liedjes. Of dat je het leuk vindt om woorden te leren van andere talen.
  • Sociaal. Je kunt goed met anderen overweg en maakt makkelijk vrienden. Ook kun je goed begrijpen wat je kunt doen om ruzies op te lossen, de leiding te nemen en anderen te troosten.

Wat gaan we doen?

  • Gesprek ongeveer een half uur
  • Testonderzoek ongeveer 2 uur
  • Nabespreking ongeveer 1 uur

Voorbereiding.

Je kunt je het beste voorbereiden op de testdag door goed uitgerust te zijn. Ook kun je kijken naar de voorbeeldopgaven, dan weet je wat je ongeveer kan verwachten.

Doe deze test

Afspraak maken?
Wil je nu echt weten waar jij slim in bent? Vraag het aan Thomas en hij helpt je graag verder!

“Hallo, ik ben Thomas.”