Waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots als ik een bijdrage kan zijn aan de beweging die een cliënt maakt om een nieuwe richting te vinden.

Specialisme/Ervaring

Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij Mind at Work. Ik richt mij op coaching, re-integratie en 2e spoor, loopbaan en outplacement trajecten. Vanuit oprechte interesse begeleid ik cliënten in zijn of haar zoektocht naar kwaliteiten, kernwaarden, interesses en een passende richting en vragen als: Wie ben ik? Wat kan ik?
en: Wat wil ik?

Wat ik van cliënten regelmatig terug hoor is dat ik een vrij scherp gevoel heb voor wat er speelt. Naast doortastend, ervaren anderen mij ook als iemand die de tijd neemt, rust inbrengt en door haar manier van luisteren de ander helpt tot zelfinzicht te komen. Naast een P&O opleiding en een studie arbeid en organisatie sociologie, heb ik twee gespecialiseerde coaching opleidingen voltooid, waaronder ontwikkelingsgericht coachen. Ik beschik over een goed gevulde gereedschapskist met een breed scala aan methoden waardoor ik maatwerk trajecten bied, afgestemd op het soort vraagstuk dat de cliënt naar voren brengt.  
Tot slot, maar niet onbelangrijk, als team-coördinator heb ik een schakelfunctie tussen collega’s, houd ik het overzicht over de zaken die spelen en schakel ik met alle betrokken partijen.