Werken bij Mind at Work

Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie, die actief is in een branche die continu in ontwikkeling is en ons uitdaagt. Wij houden ons bezig met het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en ontwikkelen van nieuwe diensten om onze klanten optimaal te adviseren en begeleiden op het gebied van school, werk en gezondheid.

De arbeidsmarkt is volop in beweging en dat weten wij als geen ander. Beweeg jij onze kant op en help je mee onze klant weer koers te laten bepalen?

Wij zijn op zoek naar:

 1. een enthousiasteling, gek op cijfers en gebrand op kwaliteit voor de functie van Hoofd Financiën & Kwaliteit;
 2. een Key accountmanager die onze opdrachtgevers adviseert op het gebied van preventie, duurzame inzetbaarheid en verzuim;
 3. een gedreven en betrokken Adviseur Arbeid die het een uitdaging vind om onze cliënten te begeleiden naar en op de arbeidsmarkt;
 4. een enthousiaste Arbeidsconsulent voor onze Jongerenteams die onze jongeren het duwtje in de juiste richting geeft naar school of werk;
 5. een pro-actieve en flexibele GZ-psycholoog voor de begeleiding en behandeling van onze individuele cliënten.

Daarnaast zijn wij op zoek naar een

Ervaren psycholoog voor arbeidsgerelateerde individuele begeleiding 

regio Zuid-West Brabant, Limburg en/of Zeeland

Mind at Work zoekt versterking van een ervaren psycholoog voor arbeidsgerelateerde individuele begeleiding. Het betreft begeleiding van werknemers in kader van preventie of verzuimbegeleiding. De psycholoog verleent deze dienstverlening grotendeels ‘inhouse’ bij onze klanten in de regio. Ben je (deels) beschikbaar in de provincie Zuid-West Brabant, Limburg en/of  Zeeland? Ben je gewend om goed maar met behoud van recht op privacy van de werknemer, te communiceren met de werkgever en bedrijfsarts? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij ontvangen graag je CV met een korte toelichting. Indien er voldoende aansluiting is, onderzoeken wij graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor elkaar kunnen betekenen. ZPP-ers worden tevens uitgenodigd te reageren. Je sollicitatie kan je richten aan joke.vanderloon@mindatwork.org. Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met Barthomee Spelt, 036 546 9570.

Wij vinden het belangrijk om ook binnen de eigen organisatie bezig te zijn met het diversiteitsbeleid en de Particitpatiewet. Mind at Work heeft dan ook de Charter Diversiteit ondertekend en staat op trede 2 van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. In dit interview vertelt drs Elly Zeef, directeur Mind at Work.

Wat hebben wij onze medewerkers te bieden?
 1. salariëring conform de salaristabel van de Vereniging van Nederlandse Universiteiten;
 2. goede pensioenregeling ondergebracht bij Allianz, met premievrij nabestaandenpensioen;
 3. prima reiskostenregeling, zowel voor woon-werk als zakelijke kilometers;
 4. collectieve ziektekostenverzekering ondergebracht bij Zilveren Kruis Achmea;
 5. korting op diverse schadeverzekeringen via Centraal Beheer Achmea;
 6. prima verlofregeling

Stage bij Mind at Work

Wij bieden graag mogelijkheden om je kennis in de praktijk te brengen en meer te leren over het vak waar jij in de toekomst verder in wil ontwikkelen.

In september 2018 hebben wij plaats voor een HBO stagiair, richting Bedrijfskunde (MER) dus ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stageplaats in Almere? Lees dan snel verder en solliciteer!

Meeloopstage Leerwerkcirkel (parttime)

Welke stageplaatsen hebben wij te bieden?

Mind at Work heeft regelmatig stageplaatsen op verschillende niveaus en in verschillende richtingen, waaronder:

 1. MBO
  medewerker secretariaat en receptie (25150) (niv.2), juridisch-administratief medewerker (25145) (niv.4), medewerker human resource management (25146) (niv.4), medewerker marketing en communicatie (25148) (niv.4), sociaal maatschappelijk dienstverlener (25489) (niv.4)
  Mind at Work is een erkend leerbedrijf
  SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)
 2. HBO
  SPH/MWD/Toegepaste psychologie
 3. WO
  Psychologie ( klinische ontwikkeling, Arbeid & Organisatie, BAPD)

Open sollicitatie

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken/stage lopen?
Een open sollicitatie met motivatie kun je sturen naar:

Mind at Work
t.a.v. Joke van der Loon
Postbus 60304
1320 AJ  Almere

Mailen mag natuurlijk ook: joke.vanderloon@mindatwork.org