Klant aan het woord: Mandy

Cliënt aan het woord

Wij zijn trots op een van onze cliënten die tijdens het traject haar droom heeft kunnen laten uitkomen. En ook onze hartelijk dank dat je jouw verhaal met anderen wilt delen! 

Hallo,

Mijn naam is Mandy.  In 2007 kwam ik door een traumatische ervaring thuis te zitten en belande ik in een uitkeringssituatie.

Waar deze jaren  heel goed gewerkt hebben om te herstellen ontstond er anderzijds ook een gevoel van leegte. Ik voelde mij niet meer bij de maatschappij horen en soms zelfs een “nietsnut”. Er waren dagen bij dat ik mij zo ongeïnspireerd voelde dat ik niks anders meer kon verzinnen dan de televisie dan maar aan te zetten.

Ik realiseerde mij dat ik op deze manier mijn leven niet wilde uitzitten.  Ik wilde weer leven, contact hebben met de mensen om me heen,  een doel hebben en iets opbouwen.  Maar waar begin je als je weer helemaal opnieuw moet beginnen? En hoe?

Via het UWV kwam ik in contact met Esther Hommes van Mind at Work.  Samen zijn we gaan onderzoeken waar mijn mogelijkheden liggen op de arbeidsmarkt.  Wat zijn mijn kwaliteiten en waar liggen mijn valkuilen? En hoe kunnen we hier rekening mee houden en welk beroep sluit hierop aan?

Het werd duidelijk dat ik graag bij het openbaar vervoer zou willen werken en in samenwerking met Esther ontstond de mogelijkheid mij om te scholen tot buschauffeur .  Ik ben gaan solliciteren en inmiddels heb ik alle benodigde papieren gehaald en ben ik werkzaam als buschauffeur!

Mind at Work is ontzettend belangrijk geweest voor mij om mijn droom te kunnen realiseren. Mede door deze ondersteuning heb ik inzichten gekregen in mijzelf, wat ik wil en wat ik kan. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, sta stevig in mijn schoenen en ben iedere dag blij en dankbaar voor mijn nieuwe baan.

Ik kan iedereen die zich in mijn situatie herkent aanraden om in gesprek te gaan met Mind at Work. Waar het soms uitzichtloos lijkt, kan er weer een  nieuw toekomstbeeld ontstaan vol mogelijkheden!

Cliënt aan het woord
Cliënt aan het woord
Cliënt aan het woord

NB Foto’s en tekst zijn door Mandy zelf aangeleverd.