Klant aan het woord

Dagelijks begeleiden wij klanten vanuit verschillende trajecten met als doel (terugkeer naar) een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Soms gaat daar een voortraject aan vooraf zoals bijvoorbeeld een Werkfit traject, hierbij wordt de klant geholpen om zover te komen dat deze stap naar de arbeidsmarkt weer gemaakt kan worden.  Graag delen wij deze terugkoppeling van één van onze klanten met u. 

Het gaat steeds beter!

Ik ben erg tevreden over Rebecca van Amerongen van Mindatwork. We hebben ongeveer elke 1,5 a 2 weken een meeting. Ze helpt me goed om mijn zelfvertrouwen te vergroten, geeft me nieuwe inzichten en stimuleert me, een goede match!
 
Eerst zijn we met testen en oefeningen goed gaan kijken naar mijn kernwaarden, drijfveren, kwaliteiten en interesses. Dat heeft me geholpen om een duidelijker beeld te vormen van wie ik ben, wat belangrijk voor me is, wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg.
 
Naar aanleiding daarvan hebben we nu een aantal zoekprofielen kunnen opstellen om te zoeken naar passende vacatures. Ik richt mij momenteel op functies als auditor, kwaliteitscontroleur en privacy officer.
 
Tegelijkertijd heb ik samen met Rebecca en wat vriendinnen gewerkt aan mijn CV. Ik heb afgesproken met Rebecca dat half juni mijn CV klaar is en mijn profiel op LinkedIn is aangepast. Vanaf dat moment ga ik solliciteren. Momenteel werk ik nog steeds als vrijwilliger en volg ik ook nog nabehandeling.
 
Ik hoop een functie te vinden waar ik op proef aan de slag kan voor minimaal 24 uur per week voor een bepaalde periode (met uitzicht op een vast contract) en dan mijn belastbaarheid verder kan opbouwen. Ik vind het heel spannend en heb er ook heel veel zin in! “

In het kader van de privacy zijn (bedrijfs)naam en/of persoonlijke gegevens van de klant verwijderd.