Persoonlijk ontwikkeladvies
Verkort traject voor € 195,=

De regeling voor ontwikkeladviezen die het kabinet beschikbaar stelt via de regeling NL leert door voorzien in een grote behoefte. Vanaf 1 december 2020 konden mensen zich weer aanmelden voor een kortdurend ontwikkeladviestraject, om meer inzicht te krijgen op hun ontwikkelkansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Op dit moment is – veel sneller dan verwacht – het maximum aantal registraties bereikt. Dit is in recordtempo gegaan: in een tijdspanne van iets meer dan een dag hebben 55.000 mensen zich geregistreerd voor een ontwikkeladviestraject.

Voor mensen die zich helaas niet op tijd hebben kunnen aanmelden voor een ontwikkeladviestraject, zijn er vaak ook andere mogelijkheden voor ondersteuning. Zo zijn er werkgevers die een dergelijk traject financieren. Ook O&O-fondsen, die verbonden zijn aan een bepaalde sector of branche, hebben hier vaak een regeling voor. Verder bieden vakbonden en leerwerkloketten in gemeenten vaak de mogelijkheid om een ontwikkeladvies te volgen.

Mind at Work biedt nu de mogelijkheid een verkort ontwikkeladviestraject te volgen tegen een gereduceerd tarief. Dit traject bestaat uit een arbeidsmarktscan en 1 gesprek met een loopbaanadviseur. De kosten hiervoor bedragen € 195,=.

Mocht u geïnteresseerd zijn of heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op via info@mindatwork.org of bel ons op 036-5469570