Loopbaan coaching Almere

U werkt zo’n 70.000 uur tussen het begin en het einde van uw loopbaan. Over het algemeen steken we meer tijd in ons werk dan andere dingen. Uiteraard wilt u dat uw werk prettig is. Maar wat als dit niet het geval is, wat doet u dan? Als u het gevoel hebt dat het werk wat u doet niet bij u past? Of u uw baan kwijt raakt? Is het mogelijk dat loopbaan coaching Almere u weer op de rit helpt?

Een loopbaancoach of loopbaanadviseur kan u helpen als u zich wilt heroriënteren op werk..

Loopbaan coaching Almere: hoe gaat dat?

Bij loopbaan coaching Almere of loopbaanadvies gaat u samen met een persoonlijk adviseur na wie u bent, wat u wilt, waarom u dat wilt, wat u kunt en wat eventueel de andere mogelijkheden zijn. Ook wordt er besproken hoe u dat kunt bereiken. U komt er uiteindelijk achter welk werk het beste bij u zou passen, en hoe u dit zou kunnen realiseren. Kortom een goede loopbaanadviseur of loopbaancoach helpt u op weg naar passend werk.

Loopbaan coaching Almere: wat doet hij of zij niet?

Een loopbaancoach of loopbaanadviseur is geen therapeut. Sommige adviseurs gaan in op zingevingsvragen, maar hij of zij zal u in de meeste gevallen niet helpen bij het realiseren van gedragsverandering als antwoord op uw levensvragen. Het is belangrijk dat uzelf positief, actief en evenwichtig in het leven staat, dit om loopbaan coaching te laten slagen.

Wanneer schakel ik loopbaan coaching Almere in?

Voordat u een loopbaancoach Almere of adviseur in de arm neemt, is het goed om eerst met uw partner en/of vrienden te praten over wat er precies niet goed gaat in uw werk. Leidt dit niet tot een bevredigend antwoord, dan zou u kunnen denken aan een seminar of training, ten behoeve van uw loopbaanvraag. Een seminar en/of training is laagdrempelig, en er zijn diverse bureaus die dit aanbieden. Het is vrij intensief om een persoonlijk traject aan te gaan met een professionele loopbaancoach of loopbaanadviseur. Zij zijn ervaren professionals, en getraind om te helpen met het vinden van antwoorden op moeilijke vragen, ten behoeve van uw werk. Tijdens het persoonlijk traject krijgt u opdrachten en vragen, en komt u regelmatig langs voor een gesprek. Deze vorm van advisering heeft het hoogste rendement.

Loopbaan coaching Almere: wie maakt er gebruik van?

Antwoord op deze vraag is makkelijk: iedereen die zich wenst te heroriënteren op werk kan baat hebben bij loopbaan coaching Almere of loopbaanadvies. Over het algemeen zoeken de meeste mensen, die in het tweede kwart van hun loopbaan zijn, loopbaanadvies. Maar iedereen kan een beroep doen op een loopbaancoach, ongeacht leeftijd en geslacht.

Loopbaan coaching Almere: advies

Wilt u meer weten of loopbaan coaching Almere of loopbaanadvies? Of wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord en helpen u graag verder.