Sluitende Aanpak – Leren & Werken in de zorg 2

Dag 1, we gaan beginnen!

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de tweede groep deelnemers aan Sluitende Aanpak – Leren en werken in de zorg is van start gegaan.

Sluitende aanpak is een project waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen om met begeleiding een BBL opleiding Helpende Zorg en Welzijn, niveau 2 te volgen en zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

De kick-off en kennismaking had al eerder plaatsgevonden dus de deelnemers kennen elkaar inmiddels een beetje. Met allemaal hun eigen verhaal en achtergrond zijn zij super gemotiveerd om het traject te doorlopen en over 2 jaar af te ronden met een diploma.

De begeleiding op en naar werk is /wordt volledig geregeld door Mind at Work, onze adviseurs staan met raad en daad voor de deelnemers klaar. Zowel voor wat betreft de opleiding als de BBL plek.

De opleiding zelf wordt op locatie bij Mind  at Work verzorgt door NCVB en duurt 2 jaar. De BBL plekken worden aangeboden door verschillende werkgevers en die mogen best genoemd worden want zowel de deelnemers als wij zijn hier heel blij mee. De werkgevers zijn Interakt Contour, Peruvia Dagbesteding, Triade, Zorgfix, kinderdagverblijf ’t Lieveheersbeestje, kinderdagverblijf L’Olifantje en kinderdagverblijf De Paddestoel.

Wij wensen de deelnemers veel succes bij het doorlopen van het traject!