Waar ben je het meest trots op?

Op mijn cliënten die de moed hebben om nieuwe keuzes in werk en leven te maken.

Neem contact op met Edith:

edith.defost@mindatwork.org

Edith de Fost

Specialisme/Ervaring

In 2010 heb ik de 4-jarige post Hbo opleiding Coaching & Counseling aan het Europees Instituut (onderdeel van De Baak in Driebergen) afgerond. Ook ben ik NOLOC-gecertificeerd Loopbaanprofessional. Sinds 2005 ben ik werkzaam als coach en trainer bij verschillende re-integratiebedrijven en vanaf april 2013 bij Mind at Work.

Mijn ruime ervaring op het gebied van coaching en training, heb ik zowel in het bedrijfsleven als binnen de re-integratie opgedaan. Ik heb mij toegelegd  op intra- en interpersoonlijke communicatie en bied cliënten ruimte, richting en zicht. Mijn kracht ligt in het bieden van handvatten voor het leggen van een stevig fundament, waar cliënt met herwonnen kracht op verder kan bouwen.

‘PLEZIER IN MENSEN WERKT!’ dat is de drijvende overtuiging in mijn werk. Ik ben overtuigend vanuit inlevingsvermogen, respectvol, confronterend en inspirerend.

Van cliënten krijg ik vaak terug dat zij mijn (levens)ervaring o.a. op het gebied van burn-out, fysieke beperkingen, re-integreren en solliciteren als ondersteunend ervaren en hen hoopvol stemmen voor hun eigen toekomst.