Burgemeester Franc Weerwind op bezoek bij Mind at Work

Enige tijd geleden ontmoette onze directeur Elly Zeef en enkele medewerkers burgemeester Franc Weerwind bij een officieel diner. De burgemeester bleek bekend met Mind at Work en gaf aan langs te willen komen om onze organisatie onder het genot van een kop koffie wat beter te leren kennen. En onze burgemeester is een man van zijn woord. Op vrijdag 9 maart was het zover, de burgemeester op bezoek is toch een beetje spannend.

Mind at Work werkt al ruim 15 jaar samen met gemeente Almere en begeeft zich in de driehoek arbeid, onderwijs en zorg. De burgemeester wil graag weten welke positie wij innemen in Almere, welk verschil wij (kunnen) maken voor onze cliënten, wat de resultaten zijn van de verschillende diensten/projecten en wat ons toekomstbeeld is. Wij geven de burgemeester graag antwoord op deze vragen.

Alle diensten/projecten die Mind at Work in Almere biedt richten zich op de overgangen tussen arbeid, onderwijs en zorg, dat maakt ons smeerolie om soepel een overstap te kunnen maken. Wij werken goed samen in het sociaal domein en hebben vertrouwen in deze samenwerking. Mede hierdoor kunnen wij het verschil maken voor onze cliënten, of zij nu jong, jongvolwassen of volwassen zijn.

Met onze diensten/projecten als Almeerkans, Meiden met Pit!INTOWork  en Sluitende Aanpak begeleiden en plaatsen wij jongeren / (jong) volwassenen succesvol naar school en werk. Dit succes is mede te danken aan de professionaliteit en deskundigheid van onze medewerkers, het vermogen om continu af te stemmen met de samenwerkingspartners/opdrachtgevers én te innoveren.

De warme belangstelling van de burgemeester geeft ons nog meer inspiratie voor innovatie. Wat kunnen wij voor onze cliënten veranderen waardoor zij naast een plek in het onderwijs of arbeid nog meer zicht op een succesvolle en duurzame loopbaan bieden? Een continu proces dat binnen Mind at Work en in samenwerking met het sociaal domein plaatsvindt.

Wij vonden het een eer de burgemeester te ontvangen en nader kennis te laten maken met ons bedrijf.